Versió en Català. Versión en Castellano. English version.

19è. MÍTING INTERNACIONAL DE PARATLETISME DE L'HOSPITALET

L'HOSPITALET ATLETISME - L'HOSPITALET DEL LLOBREGAT (BARCELONA)

INTERNACIONAL MEETING L'HOSPITALET

Benvinguts al Meeting

La Fundació Pere Suñé i L'Hospitalet Atletisme us donem la benvinguda a la dinovena edició del Meeting Internacional de Para Atletisme per atletes amb discapacitats que se celebrarà el proper 27 d'abril a les pistes del Complex Esportiu de L'Hospitalet Nord a L'Hospitalet del Llobregat (Barcelona).

Tant si ets atleta, voluntari o espectador, en aquesta web trobaràs tota la informació necessària per participar en el Meeting i compartir amb nosaltres un any més els valors de l'esport paralímpic en la seva basant més pura d'esforç i superació.

Us esperem a tots!

Logo del club d'Atletisme L'Hospitalet.

L'Hospitalet Atletisme (https://hospitaletatletisme.cat/) és una associació esportiva amb vint anys d'historia que forma atletes i persones i els acompanya durant tota la seva etapa escolar fins arribar a l'edat adulta. Actualment, és un referent en l'atletisme català i espanyol amb equips competint a alt nivell en totes les franges d'edat, categories i especialitats.

Logo de la Fundació Pere Suñ.

La Fundació Pere Suñé (https://hospitaletatletisme.cat/la-fundacio-pere-sune/) és una fundació privada sense ànim de lucre que centra la seva activitat en promociór l'atletisme com esport educatiu i integrador entre els infants i joves, potenciar l'atletisme paralímpic i potenciar l'atletisme d'èlit a totes les categories.

Cartel

PATROCINA

Logo Sauleda Logo Anquor Corporate Finance Logo FCC Medio Ambiente

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:

Logo Fundació 'La Caixa'

INSTITUCIONS

Logo Ajuntament de L'Hospitalet Logo Diputació de Barcelona Logo Consell Català de l'Esport

FEDERACIONS

Logo World Para Athletics

WPA approved competition

Federació Catalana d'Esports de persones amb Discapacitat Física Federació Catalana d'Esports per a cecs Federació Esportiva Catalana Paralítics Cerebrals

ORGANITZA

Logo Fundació Pere Suñé
Cartel

Designed by:
Logo International Meeting of L'Hospitalet