Versió en Català. Versión en Castellano. English version.

14è. MÍTING INTERNACIONAL DE L'HOSPITALET, GRAN PREMI SAULEDA

ISS L'HOSPITALET ATLETISME - L'HOSPITALET DEL LLOBREGAT (BARCELONA)

INTERNACIONAL MEETING KERN PHARMA, GRAN PRIX SAULEDA

Benvinguts al Meeting

La Fundació Pere Suñé i ISS-L'Hospitalet Atletisme us donem la benvinguda a la tretzena edició del Meeting Internacional d'Atletisme per atletes amb discapacitats que se celebrarà el proper 26 de Maig a les pistes del Complex Esportiu de L'Hospitalet Nord a L'Hospitalet del Llobregat (Barcelona).

Tant si ets atleta, voluntari o espectador, en aquesta web trobaràs tota la informació necessària per participar en el Meeting i compartir amb nosaltres un any més els valors de l'esport paralímpic en la seva basant més pura d'esforç i superació.

Us esperem a tots!

Logo del club d'Atletisme ISS L'Hospitalet.

ISS-L'Hospitalet Atletisme és una associació esportiva amb vint anys d'historia que forma atletes i persones i els acompanya durant tota la seva etapa escolar fins arribar a l'edat adulta. Actualment, és un referent en l'atletisme català i espanyol amb equips competint a alt nivell en totes les franges d'edat, categories i especialitats.

Logo de la Fundació Pere Suñ.

La Fundació Pere Suñé és una fundació privada sense ànim de lucre que centra la seva activitat en promociór l'atletisme com esport educatiu i integrador entre els infants i joves, potenciar l'atletisme paralímpic i potenciar l'atletisme d'èlit a totes les categories.

Twitter. Facebook.

PATROCINA

Logo Fundació Pere Suñé Logo Sauleda Logo ISS Facility Services

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:

Logo Obra Social 'La Caixa'

INSTITUCIONS

Logo Ajuntament de L'Hospitalet Logo Diputació de Barcelona

FEDERACIONS

Logo Federacions Minusvàlids Logo Consell Català de l'Esport

COL·LABOREN

Logo nacex Logo Atos
Logo Olmed Logo Waters
Designed by: Logo Events&Tracks